Котли на пелети

Биомаса център Пловдив предлага котли на пелети Erato, Viadrus, GreenEcoTherm, BiSolid, Wolf, Bosch, Hargassner, D'ALESSANDRO. Тези пелетни котли са котли, предназначени са за изгаряне на биомаса, включително дървесни пелети, костилки от плодове / череши, дървесни стърготини, дървесен чипс и други продукти от дървесина, растения, остатъци от селското стопанство и лесовъдството, както и органичните компоненти на битови и индустриални отпадъци.

Оторизиран дистрибутор сме на Ерато АД за Пловдив

Ние, Андромеда 7 ООД, сме специализирана фирма в отоплението с биомаса и други алтернативни горива. Котлите ни са подходящи за както за отопление, така и за подгряване на битова гореща вода. Те са чугунени и стоманени водогрейни котли, окомплектовани или не с пелетна горелка.

Предлагаме енергийно-ефективни системи за отопление. Този тип съоръжения, изгарящи дървесни пелети, се характеризират с висока степен на автоматизация. Автоматичното подаване на горивото, наличието на прецизно електронно управление и високия КПД позволяват стабилно отопление в жилища, къщи, производствени цехове и други подобни обекти - на по-ниска цена, същевременно без сериозни ангажименти към обслужването на отоплителната инсталация.